Centru Autorizat de Pregătire Lingvistică

LinguaPro Center din Brașov este Centru de Pregătire CAMBRIDGE, LINGUASKILL, IELTS, TRINITY (examene de limba engleză) si ÖSD (examene de limba germană).

Parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din București (EECentre) presupune organizarea si susținerea examenelor lingvistice cu recunoaștere internațională.

Vezi HARTA EXAMENELOR de LIMBA ENGLEZA CAMBRIDGE.   

Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleză; fiind folosite în peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universități și angajatori pe plan internațional. Termenul de valabilitate la diplome: nelimitat.
 

IMPORTANT: 

  • Probele de competență lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obținute la examenele Cambridge, în conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și publicat in Monitorul Oficial.
  • Examenele CAMBRIDGE sunt organizate de EECentre pentru candidatii centrului nostru. 
  • Pentru mai multe informații suplimentare, pregatire lingvistica, simulari și înscrieri la examene, va rugam să ne contactați.
 

Contact EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

 

Despre EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este o instituţie autorizată de prestigioase organisme internaționale de învățământ să furnizeze, în România, examene de certificare a cunoștințelor de limba engleză şi limba germană, conform procedurilor internaționale, în condiții și la standarde de calitate identice cu orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

Centru autorizat Cambridge

Centru autorizat IELTS

Centru autorizat ÖSD

Centru partener KOALA

Centru Preautorizat de pregătire TRINITY

Certificat de conformitate SR EN ISO 9001:2015

Sistemul de Management al Calității (SMC) pentru:

  • Activități de traducere scrisă și orală (interpreți),
  • Cursuri de limbi străine

Certificat de conformitate ISO 27001

Sistemul de Management al Securității Informației (SMSI) pentru:
  • Activități de traducere scrisă și orală (interpreți),
  • Cursuri de limbi străine

Domenii de expertiză

Autorizări & certificări & acreditări