Cursuri elevi

Dedicația și profesionalismul trainerilor, precum și autorizarea LinguaPro ca centru de pregătire CAMBRIDGE, IELTS, TRINITY pentru limba engleză și ÖSD pentru limba germană prin intermediul EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE, sunt argumente ce generează succesul instruirii lingvistice și satisfacția cursanților.

Cursurile pentru elevi organizate de LinguaPro respectă standardele de pregătire lingvistică impuse examenelor de certificare internațională a cunoștințelor de limba engleză și limba germană, fiind structurate pe următoarele niveluri de vârstă:

  • Grupa: 4-7 ani,
  • Grupa: 8-12 ani,
  • Grupa: 13-17 ani,
  • Grupa: peste 18 ani.

Indiferent de vârstă și de pregătirea lingvistică, elevii descoperă la cursurile LinguaPro un mediu prietenos de studiu, cu accent pus pe participarea activă, interacțiune, jocuri, exerciții de ascultare, vorbire, scriere, citire, compunere, astfel încât copiii dobândesc încrederea de exprimare într-o limbă străină, iar învățarea să fie eficientă. Prin aceste cursuri, elevii își completează cunoștințele dobândite la școală și devin pregătiți să susțină examinări specifice vârstei lor, competiții, teste, olimpiade, concursuri.

Ai o întrebare?

Dacă ai o nelămurire, dorești o cotație sau pur și simplu dorești să ne trimiți un mesaj, te rugăm să completezi formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De asemenea, nu ezita să ne suni la numărul de telefon +40 747 918 918 , îți stam la dispoziție și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

Echipa Lingua Pro Center este mereu alături de partenerii săi!!!

Domenii de expertiză