Traineri

La LinguaPro activează o echipă profesionistă de traineri calificați și certificați internațional (TKT, CELTA, TEFL) în predarea limbilor străine, care folosesc fie tehnici moderne de predare la sală, fie metode informatice, specifice conceptului e-Learning.

Specializarea trainerilor este un proces continuu de actualizare a informațiilor, materialelor, device-urilor folosite, aplicațiilor online, platformelor virtuale și metodelor de predare, prin participare la workshop-urile organizate profesorilor de către de CAMBRIDGE, IELTS, TRINITY pentru limba engleză, ÖSD pentru limba germană, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE pentru examene de certificare lingvistică internațională.

Astfel, coordonatorul de curs împreună cu trainerul adaptează suporturile cursurilor și manierele de predare în direcţia evoluţiei tehnologice, pentru o pliere cât mai bună pe nevoile de studiu ale cursanţilor.

Ai o întrebare?

Dacă ai o nelămurire, dorești o cotație sau pur și simplu dorești să ne trimiți un mesaj, te rugăm să completezi formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De asemenea, nu ezita să ne suni la numărul de telefon +40 747 918 918 îți stam la dispoziție și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

Echipa LinguaPro Center este mereu alături de partenerii săi!

Domenii de expertiză

Autorizări & certificări & acreditări