Cursuri de limbi străine pentru mediul corporate

LinguaPro CENTER oferă training personalizat de limbi străine care răspunde standardelor actuale ale mediului de afaceri. Ne focusăm în permanenţă pe nevoile de dezvoltare ale clienţilor noștri și venim în întâmpinarea acestora cu soluţii special croite pentru fiecare în parte.  

Prin trainingurile noastre livrate cu dedicație, pasiune și profesionalism, urmărim îmbunătățirea abilității de comunicare scrisă și orală, având ca target final îmbunătățirea fluenței pentru un dialog eficient cu partenerii străini, fără bariere lingvistice în mediul de afaceri.

Orientarea cursurilor către o direcție practică și aplicarea cunoștințelor dobândite în activitățile curente de la locul de muncă (negocieri, prezentări, redactare de e-mailuri etc.), precum și abordarea interculturală, transformă trainingurile LinguaPro într-un produs unic pe piața de profil, ce aduce plus valoare clienților noștri.

Flexibilitatea noastră constă în adaptarea la cerințele fiecărui client, acesta putând opta pentru oricare din variantele de studiu:
  • curs individual (one-to-one) sau în cadrul unei grupe,
  • program regulat 2 ședințe/săpt. sau intensiv (până la 6h/zi, zilnic),
  • interval orar la alegere pe întreaga durata a zilei,
  • manuale standard sau personalizate cu tematici specifice activității cursanților,
  • la sediul clientului sau sediul centrului nostru,
  • prin întâlniri face-to-face sau online.

Ai o întrebare?

Dacă ai o nelămurire, dorești o cotație sau pur și simplu dorești să ne trimiți un mesaj, te rugăm să completezi formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De asemenea, nu ezita să ne suni la numărul de telefon +40 747 918 918 îți stam la dispoziție și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

Echipa LinguaPro Center este mereu alături de partenerii săi!

Domenii de expertiză

Autorizări & certificări & acreditări