Cursuri online de limbi străine pentru adulți

Te pregătești pentru un nou job? Avansezi în carieră? Deschizi o afacere sau îți extinzi businessul? Vrei să lucrezi în străinătate? Te alături unei comunități internaționale? Vrei să relaționezi cu mai mulți colaboratori externi? Dorești să stăpânești termeni specifici domeniului tău profesional? Te pregătești pentru un interviu în limba germană sau engleză? Călătorești tot mai mult?


Performanța lingvistică este soluția!

Cu cât știi mai bine o limbă străină, cu atât mai mult succes vei avea, indiferent de ceea ce faci. O limbă străină vorbită fluent îți oferă noi oportunități în viață și în carieră. Dă-ți șansa să-ți fie mai bine și treci la nivel superior! 

Pentru pregătirea adulților, LinguaPro organizează cursuri online de germană și engleză, în care alocă timp crescut conversației și pune accent pe exprimarea orală și promptitudinea replicilor.

Ai o întrebare?

Dacă ai o nelămurire, dorești o cotație sau pur și simplu dorești să ne trimiți un mesaj, te rugăm să completezi formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

De asemenea, nu ezita să ne suni la numărul de telefon +40 747 918 918 îți stam la dispoziție și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie.

Echipa LinguaPro Center este mereu alături de partenerii săi!

Domenii de expertiză

Autorizări & certificări & acreditări